Beweegnieuws

EHBO              We zijn weer geslaagd!!

 

Hoe leuk en veilig onze lessen ook zijn, ook bij ons gebeurd er helaas soms een klein ongelukje. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje. 

Om ook hier de helpende hand te kunnen bieden hebben de leraren van Beweegpartner ook voor de komende 12 maanden het EHBO diploma bemachtigd. De jaarlijkse opfriscursus hebben we met elkaar weer tot een goed einde gebracht.

Verbanden aangelegd en meerdere mensen (poppen) gereanimeerd, video's gezien en verstikkingen verholpen. Het zit weer vers in ons geheugen. 


Veel beweeg plezier allemaal!

Het is zo ver!!!

 

Een lang gekoesterde droom is in vervulling gegaan. Althans, de start is gemaakt. Op donderdag 14-oktober mocht Beweegpartner de MQ-scan afnemen aan de Alphense basisschool de Windroos. De kinderen van de 9 klassen hebben stuk voor stuk, binnen een uitdagende gymles, de MQ-scan volbracht. Met deze data kunnen wij, in samenwerking met andere partners binnen Alphen, de motorische vaardigheden van de kinderen monitoren en waar nodig verbeteren.
Gemeente Alphen aan den Rijn heeft alle Alphense basisscholen het aanbod gedaan om de MQ-scan te bekostigen. Wij vinden dit een fantastische ontwikkeling. We hopen dan ook dan er veel scholen het voorbeeld van de Windroos volgen. 

Alphen Vitaal, de partij vanuit de gemeente die dit mogelijk maakt, heeft ons gevraagd samenwerkingspartner te zijn binnen het afnemen van deze scan. Hier hebben wij uiteraard volmondig ja op geantwoord. 

Mocht u, of uw school nou interesse hebben in meer informatie. Contact ons dan gerust middels een mail naar info@beweegpartner.nl

 

 


Beweegpartner organiseert Zomervoetbaldagen

13 maart 2017

Dit jaar organiseert Beweegpartner in de eerste week van de zomervakantie de Zomervoetbaldagen. Vijf dagen lang voetbalplezier van 9.00 tot 16.00 uur. Dit festijn vindt plaats bij vv Floreant in week 28 van maandag 10 t/m vrijdag 14 juli. Je krijgt o.a.: een echt voetbaltenue, een wedstrijdbal, elke dag lunch, drinken en leuke attenties. Boarding, training en kooivoetballen zijn uiteraard ook weer van de partij. 4 tegen 4, 7 tegen 7, penaltybokaal, techniektraining en andere leuke spelvormen komen ook weer voorbij en er zullen dit jaar ook nieuwe onderdelen zijn.

 

Kortom een voetbalfeest voor iedereen van 6 t/m 14 jaar. Wil je meedoen geef je dan snel op want vol is vol. Inschrijven kan tot 1 juni 2017 via www.zomervoetbaldagen.nl.Volg ons via

Beweegpartner

info@beweegpartner.nl

06-23745854